Σημαντική Ενημέρωση

logo1


Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά από τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του και πέραν των υποχρεώσεων που ορίζονται σαφώς στο ισχύον νομικό πλαίσιο,  η κοινωνική ευθύνη της κάλυψης των αναγκών των ασθενών που βρίσκονται στην Ελλάδα και του Συστήματος Υγείας γενικότερα,  βαραίνει όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα εφοδιασμού, όπως και εμάς, η αποτελεσματικότητα της οποίας θα κριθεί σημαντικά το επόμενο διάστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό που έχει λάβει η χώρα μας, σας ενημερώνουμε ότι η δραστηριότητα της επιχείρησης μας συνεχίζεται χωρίς αναστολή, στηρίζοντας έτσι τις ανάγκες των εργαστηρίων σας με τα απαραίτητα προϊόντα.

Σας ενημερώνουμε, ότι τα προϊόντα στις αποθήκες μας βρίσκονται σε αφθονία προς το παρόν, όντας όμως μια επιχείρηση με εισαγωγική κυρίως δραστηριότητα θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τυχόν σημαντικές ελλείψεις εάν προκύψουν. Η σημαντική έλλειψη που υπάρχει σε όλη τη χώρα είναι σε χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά gel και καθώς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μας έχει ζητήσει να ενημερώνουμε συνέχεια τα αποθέματά μας σε αυτά τα προϊόντα, δεν έχουμε σαφείς οδηγίες για το πως θα τα διαχειριστούμε όταν είναι διαθέσιμα.

Η υγεία και προστασία των εργαζομένων μας άλλα και των οικογενειών τους είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και αντικατοπτρίζουν τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί από τα Υπουργεία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Οι παραδόσεις μας θα γίνονται κανονικά από το προσωπικό μας εντός Θεσσαλονίκης και Αττικής, φορώντας καινούρια γάντια και μάσκες σε κάθε παράδοση και ζητούμε την κατανόησή σας ώστε να μην εισέρχονται στους χώρους των εργαστηρίων, έτσι ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού. Τα καθιερωμένα εβδομαδιαία ταξίδια σε άλλες πόλεις αναστέλλονται έως τις 28 Μαρτίου 2020 και οι αποστολές των συγκεκριμένων παραδόσεων θα γίνονται με courier ή μεταφορική με δική μας χρέωση. Η προστασία του καθενός μας είναι μια προσωπική ευθύνη και πρέπει να την λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.

Παραμένουμε ενεργοί για νέες ενημερώσεις από το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και θα είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

Καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση,

Η διοίκηση της ΑΪΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.


 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Spinreact SENSACORE Deltalab Fl Medical Liofilchem